Winnend NAC verlegt focus meteen naar maandag

16 januari 2016, 01:29

NAC Breda deed vrijdagavond uitstekende zaken in de top van de Jupiler League, door de topper tegen FC Volendam met 1-2 te winnen. Door de winstpartij is de achterstand op titelconcurrenten Sparta en VVV Venlo nog respectievelijk zes en vier punten.

"We waren de eerste helft goed en overtuigend", zegt NAC-coach Marinus Dijkhuizen op de clubwebsite over de winst in Volendam. "In de tweede helft waren we slordiger, zonder echt in gevaar te komen. Dan krijg je die 1-2 en wordt het toch weer benauwd. Ik heb een team gezien dat keihard met en vóór elkaar geknokt heeft. We zitten in een proces en dat gaat aardig de goede kant op. Nu thuis spelen tegen Eindhoven: volle bak, mooie pot...", aldus Dijkhuizen.

Mats Seuntjens was met een droge knal goed voor de 0-1 in Volendam. "Deze overwinning was zeker belangrijk. Als je de tweede seizoenshelft zo kan beginnen, is dat prettig. De voorsprong was terecht, denk ik. We hebben goed gebruik gemaakt van de ruimtes die Volendam liet. Na rust gingen we iets te veel achteruit spelen, dat was wat onnodig. We hadden echter wel de absolute wil om te winnen. Ik zag jongens voor elke bal springen, dat was mooi om te zien. Nu kijken we naar maandag. Die wedstrijd is net zo belangrijk", weet Seuntjens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen