Fledderus en Weghorst balen van falen Heracles

15 januari 2016, 22:58

Met een chagrijnige grimas stond Mark-Jan Fledderus vrijdagavond na de teleurstellende 4-0 nederlaag tegen streekgenoot FC Twente voor de camera van FOX Sports. De aanvoerder van Heracles Almelo baalt er als een stekker van dat zijn ploeg niet opgewassen was tegen de nummer zestien van de Eredivisie.

"Twente liet ons het spel maken en daar hadden we heel veel moeite mee", zo probeerde Fledderus de vinger op de zere plek te leggen. "We verloren vaak onnodig de bal op het middenveld en dan waren zij gevaarlijk in de  omschakeling. Als je Hakim Ziyech dan te veel ruimte geeft, dan weet je dat hij heel goed kan voetballen", stelt de linksachter.

"Het was duidelijk dat het niet goed was", gaat Fledderus verder. "We namen nog wat risico's in de tweede helft, maar het leverde niks op. We hebben het geprobeerd, maar de bal viel steeds niet goed. Er zat ook te weinig diepte in het spel, dan wordt het moeilijk om er doorheen te voetballen", aldus de captain van de Heraclieden.

Wout Weghorst werd na 64 minuten spelen gewisseld door coach John Stegeman en reageerde daar furieus op. "De woede ontstond door de manier waarop wij hier speelden. Ik hoop dat wij hier van gaan leren, anders gaat het een zware tweede seizoenshelft worden", sprak de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen