Uit de gratie geraakte Kazim mag niet spelen tegen PSV

15 januari 2016, 16:48

De bedreiging aan het adres van een journalist heeft Colin Kazim-Richards zijn plaats in de wedstrijdselectie van Feyenoord gekost. De Turkse international is door coach Giovanni van Bronckhorst niet geselecteerd voor de topper tegen PSV van komende zondag.

Feyenoord maakt in een officieel statement duidelijk dat dit in een overleg tussen Van Bronckhorst en de clubleiding besloten is. "Mede omdat de spits vrijdag kort voor aanvang van de persconferentie intimiderend gedrag vertoonde ten opzichte van een verslaggever van de schrijvende pers", zo klinkt het op het digitale thuis van de Rotterdammers.

Kazim-Richards moet zich maandagochtend weer melden in De Kuip. De aanvaller begint steeds meer uit de gratie te raken in Rotterdam-Zuid, waardoor een winters vertrek een goede uitkomst kan zijn voor beide partijen. Hij heeft tot en met 31 januari de tijd om eventueel van club te switchen.

Kort voor de reguliere persconferentie voorafgaand aan de kraker tegen PSV had Kazim-Richards het gemunt op een journalist van het Algemeen Dagblad. De Turk zei dat de betrokken verslaggever 'neer zou gaan' en herhaalde deze uitspraak hij een aantal maal. De journalist had een artikel geschreven over het 'vervelende gedrag' van Kazim-Richards tijdens het trainingskamp van de Rotterdammers in Portugal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen