NEC buigt zich over tweede bod; Van Eijden hoopt

14 januari 2016, 12:50

Dinamo Moskou heeft een tweede bod op Rens van Eijden neergelegd bij NEC. De centrale verdediger staat al een tijdje in de belangstelling van de Russische club en hoopt dat de buitenlandse transfer ervan zal komen. Het eerste bod werd resoluut van tafel geveegd door zijn Nijmeegse werkgever, maar hij hoopt dat de huidige nummer zes van de Eredivisie hem wil laten gaan.

"We hebben nog geen oordeel over het tweede bod geveld. Morgen (vrijdag, red.) gaan we die in een bespreking kritisch bekijken", bevestigt NEC-directeur Bart van Ingen in gesprek met FOX Sports. "Wat zeker een rol speelt, is dat Rens zelf graag wil. Dat heeft hij ook intern aangegeven. Rens speelt al zeven jaar bij ons. We hebben het niet zomaar over iets. Hem een transfer gunnen? We gunnen iedereen van alles, maar er is een verschil tussen clubbelang en individueel belang. Wij moeten hier namelijk weer een invulling voor gaan vinden."

NEC hoopt dat Van Eijden komende zondag gewoon zijn opwachting zal maken in de thuiswedstrijd tegen Willem II. "Daar ga ik wel van uit, maar zeker weten doe ik dat niet. We zitten er morgen pas over", zegt de speler in kwestie zelf. "Het ziet er goed uit, maar voorlopig ben ik nog speler van NEC. En dus doe ik daar mijn stinkende best voor. Ik wil de club op een goede manier achterlaten, mocht de deal afgerond worden. Het is in mijn ogen een hartstikke mooi bod, dus ik hoop dat NEC goed meedenkt. Dat zal morgen duidelijk worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen