Vitesse houdt groep 'liefst bijeen' in transferwindow

Vitesse houdt groep 'liefst bijeen' in transferwindow

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 januari 2016 – Piet Velthuizen solliciteerde vorige week openlijk voor een vertrek bij Vitesse, maar lijkt deze winter niet te mogen vertrekken naar een andere club. Technisch directeur Mo Allach laat weten dat de Arnhemmers hun selectie tijdens de transferwindow graag intact willen laten, waardoor de goalie waarschijnlijk gewoon aan boord zal blijven.

De 29-jarige Velthuizen moet Eloy Room voor zich dulden in de pikorde bij Vitesse en hij zei vorige week dat dit gegeven flink aan hem knaagt. De sluitpost zinspeelt daarom op een vertrek uit Arnhem, maar daar heeft Vitesse geen zin in. "Wij houden het liefst de groep bijeen", stelt Allach in gesprek met Voetbal International. Overigens betekent dit wellicht dat de interesse van het Marokkaanse Wydad Casablanca in de op een zijspoor geraakte Rochdi Achenteh niet zal resulteren in een transfer.

"We hebben een kwalitatief sterke groep en kunnen iedereen gebruiken", benadrukt de technisch manager. "Natuurlijk is iedere situatie anders en zullen we elke casus apart bekijken, maar ik hou het liefst iedereen binnenboord. Als er al een club voor een van onze spelers komt, dan moeten de voorwaarden goed zijn. Kunnen wij het opvangen? Is de prijs goed? De window is nog even open, maar als je het mij vraagt houden we het team bij elkaar."

gerelateerd