Tannane: "Doet pijn om Heracles Almelo te verlaten"

Ger
13 januari 2016, 10:26

Oussama Tannane tekende dinsdag bij Saint-Etienne een contract tot medio 2020. De aanvaller verdiende die transfer vanwege zijn puike prestaties bij Heracles Almelo. Tannane neemt met pijn in zijn hart afscheid van de verrassende nummer vier van de Eredivisie.

"Net als iedereen wil ook ik graag hogerop en daarmee alles uit mijn carrière halen. Aan de andere kant doet het me wel pijn om Heracles te verlaten, want ik heb hier echt een leuke tijd gehad. De club is een tweede thuis van mij geworden", zegt Tannane op de website van Heracles. De vleugelspeler blikt vooral met veel plezier terug op de periode waarin hij terugkwam na zijn schorsing van afgelopen seizoen. "Velen dachten dat het al klaar was met mij, maar ik kwam helemaal terug. Dat was fantastisch, niemand had dat verwacht. Ik voel het respect van mensen over de manier waarop ik ben teruggekomen en waarop ik ben veranderd als mens. Het harde werken van die periode heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben."

"De voorzitter en Nico-Jan Hoogma ben ik erg dankbaar voor die tijd. Samen met mijn begeleider Joost Leenders hebben zij mij echt geholpen. Ook mijn familie heeft daarin een grote rol gespeeld. Zij hebben continu op mij gelet", aldus Tannane. "Op hen heb ik goed kunnen bouwen. Daarnaast heb ik met de fans goed contact gehad. Zij waren geweldig. Dat ze voor mij zelfs een eigen liedje hadden deed me echt heel veel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen