Sevilla haalt uit in derby, Mirandes verrast Deportivo

Ger
12 januari 2016, 22:22

Sevilla heeft zich zonder problemen geplaatst voor de kwartfinales van de Copa del Rey. De manschappen van trainer Unai Emery waren in de return opnieuw een maatje te groot voor stadgenoot Real Betis: 4-0.

De thuisploeg zat na de eerste helft in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán al op rozen. Door treffers van José Antonio Reyes en Adil Rami ging Sevilla aan de thee met een 2-0 marge. Met die score was een week eerder al de uitwedstrijd gewonnen. Na de hervatting liep Sevilla verder uit via invallers Kevin Gameiro en Gaël Kakuta. Bij Real Betis ontbraken Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel in de wedstrijdselectie.

CD Mirandes zorgde voor een stunt door Deportivo la Coruña uit te schakelen. De equipe uit de Segunda División won het uitduel bovendien op overtuigende wijze: 0-3. Daniel Provencio (2) en Abdón Prats zorgden voor de doelpunten. De vorige wedstrijd tussen beide clubs was op een gelijkspel (1-1) afgesloten. Deportivo is de huidige nummer negen van de hoogste Spaanse voetbalklasse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen