Tannane verruilt Heracles definitief voor Saint-Etienne

Ger
12 januari 2016, 20:27   Bijgewerkt: 12 januari 2016, 20:40

De transfersoap rond Oussama Tannane is tot een einde gekomen. De 21-jarige vleugelspeler verlaat Heracles Almelo per direct voor Saint-Etienne. Hij was zelf al rond met de Fransen, nu zijn ook de clubs het na moeizame onderhandelingen eens geworden over de transfer.

Tannane, die dit seizoen in Almelo uitgroeide tot smaakmaker, tekent bij Saint-Etienne een contract tot de zomer van 2020. "Wij zijn bijzonder trots op deze transfer van Oussama en wensen hem heel veel succes met zijn verdere carrière", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles.

Tannane kwam in juli 2013 naar Almelo en speelde sindsdien 58 wedstrijden, waarin hij 23 scoorde. Dit seizoen kwam de aanvaller dertien duels in actie. Tannane was daarin goed voor zeven doelpunten en drie assists. Zijn laatste doelpunt voor Heracles maakte hij op zondag 13 december, thuis tegen Vitesse (1-1).

In de jeugd speelde Tannane voor Ajax, FC Utrecht en PSV. Hij brak in het betaalde voetbal door bij sc Heerenveen. In 2012 maakte de international van Jong Oranje zijn debuut op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen