Koeman heeft Pellè terug: "Als targetman belangrijk"

12 januari 2016, 15:51

Na een aantal moeilijke weken bivakkeert Ronald Koeman met Southampton op de teleurstellende dertiende plaats in de Premier League. De Nederlandse manager hoopt komende woensdag in de thuiswedstrijd tegen Watford weer de weg omhoog te vinden. Het is een belangrijk potje, aangezien The Saints vijf punten achter staan op de concurrent.

In aanloop naar het duel in het eigen St. Mary's heeft Koeman goed nieuws aangekondigd op zijn perspraatje. Graziano Pellè is na een wekenlange blessureperiode weer terug bij Southampton. Daar put Koeman vertrouwen uit. "Hij brengt persoonlijkheid en hopelijk ook goals. Hij is een targetman, die belangrijk is voor onze manier van voetballen."

Koeman hoopt dat het vertrouwen langzaam maar zeker terugkeert bij zijn spelers. "De absentie van Pellè was een van de redenen waarom we het de afgelopen weken vrij lastig hadden. Er waren ook nog andere sleutelspelers geblesseerd, maar dat hoort bij de drukke winterperiode. Daarom was het zaak om te rouleren, maar dat was wel lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen