'Feyenoord spreekt vervelende Kazim aan op gedrag'

12 januari 2016, 07:52

Colin Kazim-Richards staat nog anderhalf jaar onder contract in De Kuip, maar de Turkse spits lijkt op een zijspoor beland te zijn bij Feyenoord. Dat heeft een negatieve uitwerking op zijn houding en gedrag, zo meldt het Algemeen Dagblad. De ochtendkrant meldt dat de Rotterdamse club de 29-jarige aanvaller gaat aanspreken vanwege zijn vervelende houding tijdens het trainingskamp in de Portugese Algarve.

Feyenoord lijkt behoorlijk met Kazim-Richards in haar maag te zitten. Sportief kan de Turkse international geen potten breken en buiten de lijnen zou zijn gedrag dus nogal te wensen overlaten. Er zijn volgens de club niet echt concrete voorbeelden van wangedrag, maar de houding van de spits werkt ergernis op. Aan coach Giovanni van Bronckhorst de taak om hier wat aan te doen.

"Kazim-Richards? Laat ik het zo zeggen: hij is vervelend, soms heel vervelend", zegt een werknemer van Feyenoord over de grootverdiener bij de club. Naast medewerkers zouden ook sponsors tijdens het trainingskamp in Portugal hebben geklaagd over de ongeïnteresseerde en ongepaste houding van Kazim.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen