Aanvoerderschap lonkt voor Vlaar: "Hartstikke mooi"

11 januari 2016, 14:19

Jeffrey Gouweleeuw verkaste afgelopen week van AZ naar Bundesliga-club FC Augsburg, waardoor de komst van Ron Vlaar nog mooier en belangrijker is geworden voor de Alkmaarse club. Het lijkt erop dat de ervaren verdediger de aanvoerdersband overneemt van Gouweleeuw en dat lijkt hem een goed idee.

"Als dat zo is, dat zou dat hartstikke mooi zijn. Dat zal ik dan op een goede manier invullen", zegt Vlaar in gesprek met RTV Noord-Holland over het aanvoerderschap bij AZ. Vorige week was de oud-speler van Feyenoord en Aston Villa al de captain in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge, toen Gouweleeuw niet fit was. Coach John van den Brom heeft zijn keuze overigens nog niet kenbaar gemaakt. "Ik heb er nog niks over gehoord", stelt Vlaar.

Vlaar leek eerst het centrale verdedigingsduo te gaan vormen met Gouweleeuw, maar deze vlieger gaat dus niet op. "Het is heel jammer voor ons dat hij hier is vertrokken, maar voor hem is het een mooie stap in zijn carrière. Ik heb hem nog niet gesproken, maar dat ga ik zeker nog doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen