Cocu acht kans op versterkingen bij PSV klein

Jw
10 januari 2016, 21:47

PSV maakt het seizoen in principe af met de huidige selectie. Dat stelt trainer Phillip Cocu, die verwacht dat het op transfergebied rustig zal blijven in januari. Een buitenkansje zal de club echter niet laten liggen, benadrukte de coach tegelijkertijd.

"De kans is wel heel klein, maar als er iets voorbij komt waar wij sterker van worden, kijken we daar zeker naar", aldus Cocu tegenover het Eindhovens Dagblad. Eerder vandaag liet technisch manager Marcel Brands ook al weten een rustige maand te verwachten. In de eerste seizoenshelft ontstonden er wel problemen op de backposities, maar met de rentree van Oranje-international Jetro Willems op komst lijkt die zorg vanzelf te worden opgelost voor Cocu.

Rai Vloet vertrekt mogelijk nog wel uit Eindhoven. De middenvelder van Jong PSV mag verhuurd worden, zolang een club het volledig in hem ziet zitten. "Een club die hem wil hebben, moet wel een goed plan hebben met een speler die wij talentvol hebben", legde Cocu uit.

PSV versterkte zich deze maand al wel met één speler. De 19-jarige Peruviaanse spits Luiz Beto da Silva tekende afgelopen maandag een contract tot medio 2018 bij de regerend landskampioen van Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen