Puyol: "Het zou heel onterecht zijn als Messi niet wint"

Jw
10 januari 2016, 20:57

De FIFA bepaalt maandag (morgen) wie zich de beste voetballer ter wereld mag noemen. Lionel Messi, Neymar (beiden FC Barcelona) en Cristiano Ronaldo (Real Madrid) zijn in de race voor de prestigieuze eretitel. Volgens Carles Puyol, de oud-captain van Barça, zou het een schande zijn als Messi de prijs niet wint.

"Je weet natuurlijk nooit hoe het gaat lopen, maar het zou een verrassing en een groot onrecht zijn als Messi de Gouden Bal niet wint", wijst Puyol in gesprek met ESPN op duidelijke wijze zijn favoriet aan. Messi was de ster in het droomelftal van FC Barcelona, dat over heel 2015 liefst vijf prijzen won. De Argentijn scoorde 48 keer.

Messi won de prijs al vier keer, maar de laatste keer is alweer even geleden. Ronaldo won de laatste twee verkiezingen. "Het zal moeilijk worden voor een speler om vijf keer de Gouden Bal te winnen. En Messi stopt voorlopig niet met voetballen, dus zelfs als hij morgen niet wint, kan hij er nog één toevoegen aan zijn totaal", besloot Puyol, die lange tijd met Messi in één team speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen