Van Gaal gaat rouleren: "Veel spelers zitten in 'rode zone'"

8 januari 2016, 19:16   Bijgewerkt: 8 januari 2016, 19:56

Louis van Gaal heeft in aanloop naar het FA Cup-duel van Manchester United met Sheffield United aanstaande zaterdag aangegeven spelers rust te zullen geven. "Veel van mijn spelers zitten in de 'rode zone', zijn overbelast", zo laat de manager weten.

Van Gaal somt op de persconferentie voor het duel met Sheffield op wie hij moet missen. "We hebben natuurlijk de langdurig geblesseerden Luke Shaw, Antonio Valencia en Marcos Rojo. Ook Phil Jones is geblesseerd. Maar buiten die spelers moeten we het even aankijken. Veel van mijn spelers zitten in de 'rode zone', zijn overbelast."

Als Van Gaal gaat rouleren, dan zou Memphis Depay wel weer eens een kans in de basis kunnen krijgen. De Nederlandse aanvaller zit de laatste tijd op de bank bij United. "Ashley Young is niet geblesseerd, maar wel overbelast en zit net als andere spelers dus in de 'rode zone'. Over hen beslis ik later of ze mee kunnen doen", zo tekent De Telegraaf op uit de mond van Van Gaal als hij het heeft over een van de concurrenten van Memphis voor een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen