Robben komt eraan: "Het is een kwestie van dagen"

7 januari 2016, 17:43

Arjen Robben heeft de weg naar volledige wedstrijdfitheid weer ingeslagen. De Nederlandse vleugelaanvaller van Bayern München heeft het einde van zijn herstel bijna in het zicht. In de weken voor de winterstop werd de aanvoerder van Oranje geplaagd door spierproblemen.

Robben was al aardig op de weg terug, maar werd de afgelopen dagen gehinderd door een griepje. Donderdag keerde hij weer terug op het veld. "Hij heeft het ergste nu wel gehad", zegt sportief directeur Matthias Sammer op de clubwebsite. "Het is nu een kwestie van één of twee dagen voor hem", denkt hij.

Bayern verblijft momenteel in Qatar voor een trainingskamp. Naast Robben zijn ook David Alaba, Franck Ribéry, Medhi Benatia en Mario Götze hard aan het werken aan hun revalidatie. Alaba is het meest ver in zijn herstel, de rentree van Götze laat waarschijnlijk nog het langst op zich wachten.

De Beierse topclub hervat de Bundesliga op vrijdag 22 januari, met een uitwedstrijd tegen Hamburger SV. Robben en co staan halverwege het seizoen acht punten los in de Duitse competitie. Borussia Dortmund is momenteel de nummer twee, voor Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen