Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Velthuizen denkt aan exit bij Vitesse: "Het doet pijn"

Velthuizen denkt aan exit bij Vitesse: "Het doet pijn"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 januari 2016 – Piet Velthuizen was jarenlang de eerste keeper van Vitesse, maar moet zich momenteel al een tijd schikken met een rol als reserve. De 29-jarige goalie, die Eloy Room voor zich moet dulden in de hiërarchie, baalt hier als een stekker van en denkt daarom na over een vertrek uit de Gelredome.

"Ik zit niet in de mooiste periode in mijn leven", zegt een teleurgestelde Velthuizen in gesprek met de NOS. "Ik probeer zo goed mogelijk te trainen en om daar mijn frustratie in te stoppen. Maar na afloop rij je naar huis en dan voel je de pijn terugkomen", treurt de keeper, die in 2014 na een blessure zijn plek moest afstaan aan Room.

"Als sportman wil je altijd spelen en als je op de bank zit, raak je daar gefrustreerd van. Dat doet pijn", aldus Velthuizen, die bij het uitblijven van kansen weg wil uit Arnhem. "Ik wil zo snel mogelijk weer onder de lat. Is het niet hier dan maar ergens anders. Met mijn kwaliteiten hoor je gewoon te spelen, daar ben ik heilig van overtuigd. Als er een mooie club komt waar ik eerste keeper kan worden, dan zal ik die niet laten lopen. Ik wil de mensen laten zien dat ik nog steeds een hele goede keeper ben."

Velthuizen zal met de leiding van Vitesse om tafel gaan om zijn toekomst te bespreken. "Er spelen een paar dingetjes maar er is nog niets concreet."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd