Velthuizen denkt aan exit bij Vitesse: "Het doet pijn"

7 januari 2016, 17:14

Piet Velthuizen was jarenlang de eerste keeper van Vitesse, maar moet zich momenteel al een tijd schikken met een rol als reserve. De 29-jarige goalie, die Eloy Room voor zich moet dulden in de hiërarchie, baalt hier als een stekker van en denkt daarom na over een vertrek uit de Gelredome.

"Ik zit niet in de mooiste periode in mijn leven", zegt een teleurgestelde Velthuizen in gesprek met de NOS. "Ik probeer zo goed mogelijk te trainen en om daar mijn frustratie in te stoppen. Maar na afloop rij je naar huis en dan voel je de pijn terugkomen", treurt de keeper, die in 2014 na een blessure zijn plek moest afstaan aan Room.

"Als sportman wil je altijd spelen en als je op de bank zit, raak je daar gefrustreerd van. Dat doet pijn", aldus Velthuizen, die bij het uitblijven van kansen weg wil uit Arnhem. "Ik wil zo snel mogelijk weer onder de lat. Is het niet hier dan maar ergens anders. Met mijn kwaliteiten hoor je gewoon te spelen, daar ben ik heilig van overtuigd. Als er een mooie club komt waar ik eerste keeper kan worden, dan zal ik die niet laten lopen. Ik wil de mensen laten zien dat ik nog steeds een hele goede keeper ben."

Velthuizen zal met de leiding van Vitesse om tafel gaan om zijn toekomst te bespreken. "Er spelen een paar dingetjes maar er is nog niets concreet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen