Roda blij met dubbelslag: "Welkome versterkingen"

Ger
7 januari 2016, 15:44

Roda JC Kerkrade heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. Middenvelder Ugur Inceman werd overgenomen van Konyaspor, terwijl aanvaller Kristoffer Peterson op huurbasis overstapt van FC Utrecht. De Limburgers zijn blij met de twee aanwinsten.

"Ugur Inceman is een speler met een schat aan ervaring en een enorme drive", zegt technisch directeur Ton Caanen op de website van Roda. "Peterson is een talentvolle aanvaller en is, net als Inceman, een welkome versterking. Vanzelfsprekend zijn we blij dat zij beide voor Roda hebben gekozen." Peterson zal vandaag (donderdag) al arriveren op het trainingskamp van de ploeg van trainer Darije Kalezic in Portugal. Inceman komt een dag later.

Trainer Erik ten Hag van FC Utrecht ziet de uitleenbeurt van Peterson als een positieve stap. "Voor de ontwikkeling van Kristoffer is het belangrijk om in deze fase van zijn loopbaan op het hoogste niveau ervaring op te doen. Door de zware concurrentie bij ons is de kans daarop voor hem groter in Kerkrade."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen