PEC Zwolle wil Veldwijk houden: "Moeten creatief zijn"

6 januari 2016, 13:30

Lars Veldwijk doet het dit seizoen zeer aardig bij PEC Zwolle en dat zorgt ervoor dat de huidige nummer negen van de Eredivisie de 24-jarige spits graag aan boord wil houden. De Overijsselse club is momenteel met de speler en zijn eigenlijke werkgever Nottingham Forest in gesprek over een langer verblijf in het IJsseldeltastadion.

Veldwijk wordt dit seizoen gehuurd van de club uit Nottingham, maar wil hem graag op permanente basis vastleggen. Dat wordt wel lastig, denkt technisch directeur Gerard Nijkamp. "We weten waar we aan toe zijn en dat we creatief moeten zijn. Maar de intentie is absoluut met elkaar door te gaan. Als morgen Juventus voor hem op de stoep staat, wordt het natuurlijk een ander verhaal, maar Lars heeft aangegeven dat hij positief tegenover een langer verblijf bij ons staat. We kijken nu in welke constructie we één en ander kunnen gieten", aldus Nijkamp tegen Voetbal International.

Veldwijk maakte dit seizoen negen doelpunten in zestien competitieduels en heeft een optie tot koop in zijn huurovereenkomst staan. Externe financiers wil PEC Zwolle hier niet voor gebruiken. "Zeker niet, we willen Veldwijk op eigen kracht vastleggen", benadrukt Nijkamp, die overigens niet zoekend is naar winterse versterkingen. "Als niemand bij ons vertrekt, halen we er ook niemand bij. En op dit moment is er voor zover wij weten geen serieuze belangstelling voor onze jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen