Krüzen trekt samen met maatje Bosz naar Tel Aviv

5 januari 2016, 08:48

Hendrie Krüzen heeft per direct afscheid genomen van Heracles Almelo. De oefenmeester, die in het Polman Stadion de rechterhand van hoofdcoach John Stegeman was, gaat met Peter Bosz mee naar Maccabi Tel Aviv. Dat hebben de Heraclieden via de officiële clubkanalen bevestigd.

Krüzen vergezelt Bos als assistent in Israël. De trainer heeft reeds afscheid genomen van de spelers van Heracles en heeft het trainingskamp van de Almeloërs in Benahavis per direct verlaten. Krüzen keerde afgelopen zomer terug in Almelo, nadat hij bij Vitesse voor de tweede keer had samengewerkt met Bosz. Nu komt het dus tot een nieuwe hereniging.

Bosz en Krüzen staan woensdagochtend voor het eerst voor de groep bij Maccabi Tel Aviv. Krüzen gaf eerder al eens aan dat hij een avontuur in het buitenland wel zag zitten. "De kans doet zich nu voor", legt hij uit tegenover TC Tubantia. "Het is een nadeel dat het halverwege het seizoen gebeurt, dat vind ik zelf ook. Maar komt de kans nog een keer? Dat weet je niet. Hij is er nu en met pijn in mijn hart verlaat ik Heracles."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen