Buijs: "Roda JC in Eredivisie houden prioriteit één"

5 januari 2016, 07:32

Jordy Buijs maakte deze winter de overstap van sc Heerenveen naar Roda JC Kerkrade. De  centrumverdediger kende door een zware knieblessure een moeilijke tijd in Friesland en hoopt zijn carrière in Limburg weer nieuw leven in te blazen. Zijn oude niveau halen en lijfsbehoud in de Eredivisie realiseren zijn de doelen.

Bij Heerenveen raakte hij door zijn blessure op een zijspoor, maar Buijs werd dus opgepikt door Roda JC. Daar werkt hij weer samen met coach Darije Kalezic, een oude bekende. Hij voelt zich goed bij de Kerkraadse club, die momenteel op trainingskamp is in het Portugese Vale do Lobo. "De groep moet een beetje aan mij wennen en ik moet aan te groep wennen. Zo moeten we uiteindelijk tot iets moois gaan komen", zegt Buijs tegen 1Limburg.

Bij Roda JC is Buijs de opvolger van de naar China teruggekeerde Gibril Sankoh. "Er is voor mij maar één doel: Roda in de eredivisie houden. Dat is prioriteit één. Als we punten gaan pakken, dan ga ik vanzelf ook weer beter spelen. De vijftiende plek is heilig. Daarna kijken we wel weer verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen