NAC wil aflopend contract Seuntjens verlengen

4 januari 2016, 18:47

NAC Breda hoopt Mats Seuntjens te behouden. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een aflopende verbintenis in het Rat Verlegh Stadion en de Brabantse Jupiler League-club hoopt deze te verlengen.

"We hebben al verschillende gesprekken gehad en tijdens het trainingskamp ga ik opnieuw met Mats om de tafel", zegt technisch directeur van NAC Hans Smulders tegen FOX Sports. "Wij willen heel graag verder met Mats. We zijn tevreden over zijn functioneren. Zijn management heeft aangegeven dat verlengen bij NAC een serieuze optie is, maar dat ze ook andere opties willen bekijken. Dat mag vanaf nu, want zijn contract loopt over zes maanden af."

Mocht Seuntjens niet willen verlengen bij NAC, dan is de club niet per se van plan hem deze winter te verkopen om nog een transferbedrag te ontvangen. "Wij worden graag kampioen, mét Mats Seuntjens. We zijn sterker met hem dan zonder hem. Wij willen geen enkele speler, die belangrijk is voor ons, tussentijds laten gaan. Dat is de situatie van dit moment. Alles heeft z'n prijs, maar wij willen graag met deze groep het seizoen afmaken", besluit Smulders.

AZ houdt Seuntjens in de gaten, al is de belangstelling voor hem niet concreet. "Mats staat op onze lijst en we kijken wekelijks naar hem. Maar we komen voorlopig niet in actie", reageert directeur voetbalzaken van AZ Max Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen