Spoedberaad bij Real Madrid over toekomst Benitez

Ger
4 januari 2016, 15:50   Bijgewerkt: 4 januari 2016, 20:09

De positie van Rafael Benitez bij Real Madrid lijkt serieus te wankelen. De clubleiding van de Koninklijke heeft volgens het goed ingevoerde Marca een spoedberaad ingelast over de toekomst van de trainer in Estadio Santiago Bernabéu. Real speelde zondag teleurstellend met 2-2 gelijk bij middenmoter Valencia.

De 55-jarige Benitez ligt al geruime tijd onder vuur bij de Spaanse topclub. In november vonden de bestuurders van Real het zelfs noodzakelijk om vanwege de aanhoudende kritiek openlijk hun vertrouwen uit te spreken in de coach. Zinedine Zidane, al werkzaam bij de huidige nummer drie van de Spaanse competitie, is de belangrijkste kandidaat om het seizoen af te maken wanneer Benitez daadwerkelijk op straat wordt gezet.

De Spanjaard zei zondag dat hij de geruchten over zijn toekomst bij Real 'niet onder controle heeft'. "Vragen over mijn toekomst mogen gesteld worden, maar ik vind ze misleidend. Er moet verder gekeken worden dan alleen naar het resultaat."

Real stond tot afgelopen zomer onder leiding van Carlo Ancelotti. De Italiaan was zeer populair bij zowel de spelers als de fans. Hij neemt in het nieuwe seizoen het stokje over van Pep Guardiola bij Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen