Transferactiviteiten bij VfB Stuttgart en AA Gent

Transferactiviteiten bij VfB Stuttgart en AA Gent

3 januari 2016 – Het heeft er alle schijn van dat VfB Stuttgart in de winterstop een dubbelslag zal slaan op de transfermarkt. De Bundesliga-club gaat Artem Kravets en Kevin Grosskreutz verwelkomen. Beide spelers hebben reeds een medische keuring afgelegd bij de huidige nummer vijftien van Duitsland. Een akkoord met de huidige clubs van het duo moet wel nog volgen.

Vooral de overstap van Grosskreutz is opmerkelijk. De 27-jarige middenvelder verbond zich namelijk afgelopen zomer aan Galatasaray, waar hij door administratieve slordigheden niet speelgerechtigd is. Hij hield de afgelopen tijd zijn conditie op peil bij de Duitse zesdeklasser Westfalia Wickede. Kravets staat onder contract bij Dinamo Kiev, maar is geen vaste waarde in Oekraïne. Hij wordt waarschijnlijk gehuurd door Die Schwaben.

Ondertussen heeft AA Gent de gelederen versterkt met Lucas Deaux. De 27-jarige Franse middenvelder is afkomstig van FC Nantes en heeft een contract tot medio 2018 getekend in de Ghelamco Arena. Deaux speelde dit seizoen mee in zestien Ligue 1-duels.

gerelateerd