Wenger verwacht binnen tien dagen nieuwe speler

Jw
2 januari 2015, 20:55

Arsenal presenteert binnen tien dagen een nieuwe speler. Althans, dat is de verwachting van trainer Arsene Wenger. De Franse coach zei dat zijn club op dit moment op zoek de transfermarkt afspeurt naar één en maximaal twee nieuwe spelers.

"Hopelijk zijn we in staat om in de komende tien dagen iets te realiseren. Het gaat mij om kwaliteit, niet zozeer om kwantiteit", aldus Wenger, die benadrukte dat zijn middenvelders Francis Coquelin, Santiago Cazorla en Mikel Arteta op de weg terug zijn van blessures. "Hopelijk krijgen we er één en maximaal twee bij."

Volgens ESPN is Arsenal in verregaande onderhandelingen met Mohamed Elneny, een 23-jarige middenvelder van FC Basel. Wenger noemde geen namen, maar gaf aan dat de zoektocht naar kwaliteit niet betekent dat er niet per se een grote naam zal worden gehaald. "Niemand klopt op de deur met kerst en zegt: ik heb een fantastische speler voor je. Dus je moet ook realistisch zijn", temperde hij de verwachtingen ook enigszins.

Over de 1-0 overwinning op Newcastle United, die met de nodige moeite tot stand kwam, was hij tevreden. "We hebben hard moeten werken en laten zien dat we over een goede mentaliteit beschikken. Het was vandaag het verhaal van solidaireit, vermoeide benen en scoren uit een standaardsituatie", was de analyse van de Fransman bij de BBC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen