Ranieri tevreden na 0-0: "Nu begint een nieuw seizoen"

Jw
2 januari 2015, 20:05

Claudio Ranieri maakte zich niet zoveel zorgen nadat Leicester City zaterdag op 0-0 was blijven steken tegen AFC Bournemouth. "We staan nu op veertig punten, wat betekent dat we veilig zijn. We beginnen nu aan een nieuw seizoen", bekeek de Italiaanse trainer het op geheel eigen wijze.

Leicester City zag het verschil met koploper Arsenal oplopen tot twee punten, maar dat leidde dus niet tot frustratie bij Ranieri. "Natuurlijk wilden we het nieuwe jaar starten met een overwinning, maar de prestatie was goed. Ik kan daar dan ook niets over zeggen verder", aldus de succescoach, die vond dat zijn ploeg recht had op de overwinning. "Ik vind dat we hadden moeten winnen, omdat er genoeg kansen waren. We hebben op de paal geschoten, een strafschop gemist en er waren nog wat kansen." 

Namens de trotse nummer twee van de Premier League miste Riyad Mahrez vanaf elf meter en schoot topscorer Jamie Vardy op de paal. Volgens Ranieri is veertig punten normaal gesproken genoeg om lijfsbehoud veilig te stellen in de Premier League. Dat Leicester City dat aantal al na twintig wedstrijden heeft bereikt, werd door hem geprezen. "Het was ons doel om veertig punten te halen. Daarom: champagne voor mijn spelers!"

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen