Doelpuntenmachine Barça stokt in derby tegen Espanyol

Jw
2 januari 2015, 18:15   Bijgewerkt: 2 januari 2015, 18:57

FC Barcelona is het nieuwe jaar niet begonnen zoals gepland. De Spaanse topclub, die in 2015 liefst vijf prijzen won, speelde in de stadsderby tegen Espanyol doelpuntloos gelijk (0-0). Atlético Madrid en Real Madrid kunnen dit weekend daardoor terrein winnen in de titelstrijd.

FC Barcelona begon met het dodelijke trio Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar in de voorhoede. Dat is bijna een zekere garantie op doelpunten, maar niet vandaag. Twee van de drie sterspelers waren er wel dichtbij. Messi raakte met een vrije trap de kruising, de oud-Ajacied ramde de bal op de paal. Ook Andres Iniesta had pech toen zijn treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Voor Espanyol, de nummer elf van de Primera Division, zat er niet meer in dan een gelijkspel. De thuisploeg kon dan ook wel leven met het punt. De ploeg van trainer Luis Enrique zeker niet. De concurrentie uit Madrid kan vanavond, als Atlético Madrid het opneemt tegen Levante, en morgen, wanneer Real Madrid op bezoek gaat bij Valencia, twee punten inlopen op de wereldkampioen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen