ManU: Jones gelooft in titel, De Gea wil de beste zijn

1 januari 2015, 17:23

Het gaat de laatste tijd niet al te best met Manchester United, dat al acht wedstrijden wacht een op overwinning. Desalniettemin gelooft verdediger Phil Jones nog in de landstitel. Zijn uitspraken zijn opmerkelijk, aangezien de achterstand op koplopers Arsenal en Leicester City negen punten bedraagt en ManU dus in een flinke dip zit.

Door de magere resultaten in december is Man United afgegleden op de ranglijst, maar Jones vindt dat de verschillen nog klein zijn. "Het is vreemd, maar de stand leert ons dat iedereen nog wel kampioen kan worden", denkt de verdediger. "Arsenal, Chelsea, Leicester, City, wijzelf, Tottenham, Stoke, Watford... Niemand lijkt echt stabiel genoeg te zijn. Een goede serie kan je zo aan kop helpen."

David De Gea onttrekt zich vaak aan de malaise bij Man United. De Spaanse goalie is ambitieus en hoopt ooit de beste ter wereld te zijn. "Dat is mijn ultieme doel, ja", zegt De Gea. "Ik werk zo hard mogelijk om dat doel te bereiken. Het wordt wel zwaar, omdat er veel goede keepers zijn", aldus de Spanjaard.

Man United ontvangt komende zaterdag Swansea City op het eigen Old Trafford.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen