Klopp na nipte zege: "We kunnen veel beter dan dit"

Jw
30 december 2015, 23:35

Christian Benteke bezorgde Liverpool woensdagavond een benauwde zege op bezoek bij laagvlieger Sunderland. Jürgen Klopp, trainer van de bezoekers, erkende na afloop dat zijn ploeg beter kan, maar in de laatste competitiewedstrijd van 2015 wel moest leunen op vechtvoetbal. 

"Het was zeker niet het beste wat we te bieden hebben, dat weten we, maar we moesten vechten. We weten hoe Sunderland er voor staat in de competitie. Iedereen wil het jaar positief afsluiten. Eigenlijk kunnen beide clubs de punten niet missen, maar wij nemen ze mee. We gaan nu naar huis, slapen er een nacht over en dan wacht de volgende wedstrijd alweer", aldus Klopp in een reactie tegenover BBC

Sunderland-trainer Sam Allardyce zag ondanks het verlies aanknopingspunten. "Deze wedstrijd geeft me hoop. Ik zag de jongens vechten voor een zege of minimaal een punt. Helaas nam een beetje pech vlak na de rust (doelpunt Benteke, red.) dat ons af. Ik vind dat ze alles hebben gegeven en meer kan ik niet vragen", was de geplaagde coach realistisch. 

Bij Sunderland speelde de Nederlandse verdediger Patrick van Aanholt de hele wedstrijd mee. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen