Atlético Madrid sleept in slotfase drie punten uit het vuur

Jw
30 december 2015, 20:18   Bijgewerkt: 30 december 2015, 23:08

Atlético Madrid heeft woensdagavond op het nippertje de laatste wedstrijd van 2015 omgezet in een overwinning. Dankzij treffers in de 88ste en 90ste minuut zegevierde de Spaanse topploeg op bezoek bij Rayo Vallecano. De formatie van trainer Diego Simeone neemt daardoor de eerste plaats over in de Primera Division en zet stadgenoot Real Madrid weer op twee punten achterstand.

Rayo Vallecano werd vorige week nog met 10-2 afgeslacht door Real Madrid. De laagvlieger leek daarom het ideale kanonnenvoer in opnieuw een Madrileense derby tegen Atlético. Maar de komende tegenstander van PSV in de Champions League is geen ploeg die vanaf het begin alles op de aanval gooit. De mannen van Simeone zijn vooral sluipmoordenaars, wat ze op bezoek bij Vallecano opnieuw bewezen.

Atlético Madrid neemt door de overwinning de koppositie weer over van Real Madrid, dat eerder op de dag won van Real Sociedad (3-1). FC Barcelona kan later vanavond de concurrenten uit Madrid weer overstijgen als het wint van Real Betis.

Overige uitslagen:

Sevilla FC - Espanyol: 2-0

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen