Ligeon: "Ik had beter naar FC Utrecht kunnen gaan"

Jw
30 december 2015, 16:58

Ruben Ligeon baalt als een stekker van zijn huidige situatie. De 23-jarige rechtsback kan bij Willem II niet rekenen op een basisplaats en hoopt in januari te vertrekken uit Tilburg. Hij heeft dan wel medewerking nodig van zowel Willem II als zijn werkgever Ajax.

"Achteraf had ik drie jaar bij FC Utrecht moeten tekenen in plaats van me aan Willem II te laten verhuren", blikt Ligeon, die afgelopen seizoen niet onverdienstelijk speelde bij NAC Breda, tegenover De Telegraaf terug op zijn beslissing in de zomer. "Helaas heb ik me door Ajax toch laten overtuigen mijn contract daar met één jaar te verlengen. Ook omdat ik de deur niet helemaal dicht wilde gooien bij de club, waar ik als kleine jongen ben begonnen. Daarom ben ik op huurbasis naar Tilburg gegaan."

Ligeon begon het seizoen met goede perspectieven, maar de terugkeer van Frank van der Struijk gooide roet in het eten. "Hij tekende een contract en speelde twee dagen later. Opeens had ik slecht getraind, was ik niet goed genoeg en zat ik op de bank", beklaagt hij zich. Het wordt daarom tijd voor een vertrek, stelt Ligeon. "Op mijn leeftijd moet ik gewoon spelen. Ik ben die reserverol nu wel zat. Ik hoop op de medewerking van Ajax en Willem II, want ik wil naar een club in binnen- of buitenland met reële kans op speeltijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen