Van Essen lijkt geen beroep aan te tekenen tegen straf

29 december 2015, 15:26

Het heeft er alle schijn van dat Kevin van Essen zich neerlegt bij zijn schorsing van twee jaar, die hij opgelegd kreeg wegens het gebruik van doping. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Ron van Es tegenover de NOS bevestigd. De middenvelder van Telstar werd maandag flink gestraft naar aanleiding van een positieve test op het gebruik van het verboden middel furosemide.

Van Essen heeft 21 dagen de tijd om in beroep te gaan tegen zijn sanctie, maar lijkt niet over te gaan tot deze actie. "Een beroepszaak kost veel geld en is slechts uitstel van executie", stelt zijn zaakwaarnemer Van Es, wiens cliënt zich naar eigen zeggen per ongeluk schuldig gemaakt heeft aan het gebruik van doping. De stof zou in vervuilde vitaminetabletten hebben gezeten.

Eerder op deze dinsdag liet Telstar-directeur Pieter de Waard in De Telegraaf weten dat Van Essen in zak en as zit door de schorsing. "Dit is onbeschrijflijk. Ik heb Kevin zelf nog niet te pakken gekregen, maar van zijn zaakwaarnemer heb ik begrepen dat hij ontdaan en zeer verdrietig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen