Van Gaal wijkt niet: "Geen reden om op te stappen"

28 december 2015, 21:13

Louis van Gaal denkt niet aan een vertrek bij Manchester United. De oefenmeester bleef maandagavond tegen Chelsea voor de zesde competitiewedstrijd op rij zonder zege (0-0), maar hij ziet nog altijd voldoende aanknopingspunten. Van Gaal was zeer tevreden over het spel van zijn ploeg in de topwedstrijd.

"Of ik op zal stappen? Integendeel", zei de coach na afloop tegen BT Sports. "Als de spelers onder druk zo'n wedstrijd kunnen spelen, is er voor mij geen reden om op te stappen. Misschien willen de media dat ik opstap, maar ik zal dat niet doen. Het is geen kwestie van blijven, het is een kwestie van mijn contract uitdienen bij deze club."

Heel voetbalminnend Engeland heeft momenteel een mening over de positie van Van Gaal, maar het lijdend onderwerp trekt zich daar weinig van aan. "Mijn toekomst is helemaal niet interessant, ik heb er geen invloed op. Ik kan alleen samenwerken met mijn spelers en je ziet dat ze voor me vechten. Zelfs na dit resultaat applaudisseerden de fans nog voor mij, dus ik kan niet zeggen dat ik me heel veel zorgen maak. In deze voetbalwereld weet je het natuurlijk nooit, maar ik vertrouw volledig op het bestuur en mijn spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen