Resultaat heilig voor Klopp: "Gaat om winnen"

28 december 2015, 15:57

Voor Jürgen Klopp telt alleen de winst tegen Sunderland, het duel dat overmorgen (woensdag) op het programma staat in de Premier League. De Duitse oefenmeester van Liverpool verwacht geen galavoorstelling van zijn ploeg.

"We hoeven daar niet te laten zien hoe voetbal gespeeld moet worden, het gaat om winnen", weet Klopp. "We moeten vaker in scoringspositie komen. Je kunt niet blijven wachten op je kans. We moeten op de plekken komen waar we gevaar kunnen stichten", zo analyseert Klopp op de persconferentie voorafgaand aan het duel.

Liverpool won op Boxing Day van koploper Leicester City. In die wedstrijd kon Klopp weer eens beschikken over Jordan Henderson. De aanvoerder en oud-speler van Leicester speelde door een blessure pas zes wedstrijden dit seizoen. "Tegen Leicester vormde hij voor het eerst samen met Emre Can een duo op het middenveld en dat ging erg goed."

"Jordan nam het elftal bij de hand en speelde erg sterk. Soms moest ik hem bijsturen, maar over het algemeen was hij erg goed", sluit Klopp af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen