Janmaat treurt: "Heb dit nog nooit meegemaakt"

27 december 2015, 16:09

Newcastle United kreeg zaterdag op Boxing Day een enorme dreun te verwerken. De Engelse laagvlieger verloor op eigen veld in extremis van Everton. De bezoekers tekenden diep in de blessuretijd via Tom Cleverley voor de 0-1, waardoor Newcastle weer onder de rode streep staat in de Premier League. Daryl Janmaat geeft toe dat de dreun van zaterdag zijn sporen heeft nagelaten bij de ploeg.

Newcastle kent een moeizaam seizoen, maar sloeg de laatste tijd de weg omhoog weer in. Tegen Everton ging het echter in blessuretijd weer mis. "Ik heb nog nooit een wedstrijd op zo'n manier verloren", treurt Janmaat op de website van zijn club. "We hebben echter geen tijd om boos te zijn, aangezien we al snel weer een nieuwe wedstrijd spelen. We moeten onszelf oprichten en zorgen dat we maandag tegen West Bromwich Albion een resultaat halen."

Janmaat vond dat de nederlaag tegen Everton onnodig was. "In de tweede helft knokten we ons prima in de wedstrijd. We speelden ook goed en kregen een paar enorme kansen. We verdienden het niet om te verliezen, maar hadden simpelweg geen geluk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen