Manchester United hoopt op ommekeer tegen Chelsea

27 december 2015, 10:09

Tijd om bij te komen van de ontluisterende nederlaag bij Stoke City (2-0) heeft Manchester United nauwelijks. Maandag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma, tegen regerend kampioen Chelsea. Middenvelder Michael Carrick hoopt dat zijn team in dat duel het tij kan keren.

Manchester United verloor zijn laatste drie wedstrijden in de Premier League en heeft sinds 21 november, toen het in blessuretijd op 1-2 kwam bij Watford, niet meer gewonnen. Het water staat de club én manager Louis van Gaal tot de lippen, maar Carrick houdt hoop op een ommekeer. "In het voetbal kan de situatie snel veranderen", zegt de Engelse international in een interview met MU TV, het eigen clubkanaal. "Op dit moment hebben we het heel moeilijk en deze nederlaag tegen Stoke City doet nog wel even flink pijn. Maar we moeten ons oprichten voor de wedstrijd van maandag tegen Chelsea. Alles kan snel omslaan en als we een mooie overwinning boeken, kan het goede gevoel snel terug zijn. Hopelijk kunnen dan een nieuwe start maken."

Door de recente nederlagen, in Europa werd tussendoor ook verloren van VfL Wolfsburg, is Man United afgezakt naar de zesde plaats in de Premier League. Van Gaal vreest inmiddels voor zijn baan, liet hij na de nederlaag bij Stoke weten. "De situatie is veranderd, want we hebben een vierde wedstrijd verloren. Ik doe mijn uiterste best maar de druk wordt elke wedstrijd groter. Dat is het probleem momenteel. Natuurlijk heb ik een aandeel in de vier nederlagen en zullen mensen om mijn hoofd vragen. Daar moet ik mee om zien te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen