Hiddink kan leven met gelijkspel tegen Watford

26 december 2015, 19:25

Guus Hiddink speelde zaterdag in de eerste wedstrijd van zijn tweede termijn als interim-manager van Chelsea gelijk. De Londense club bleef op het eigen Stamford Bridge steken op 2-2 tegen Watford FC. Hiddink kan leven met die uitslag.

"Uiteindelijk is dit een terecht resultaat", aldus Hiddink na afloop in gesprek met de BBC. Watford had de voorgaande vier duels in de Premier League gewonnen. "Je moet respect hebben voor Watford, want ze waren bezig aan een zegereeks en hebben goede aanvallers. We hadden er misschien iets meer uit kunnen halen. Daar hadden we de kansen voor en het was jammer dat Oscar weggleed bij het nemen van zijn penalty." Oscar had in de tachtigste minuut vanaf elf meter de eindstand op 3-2 kunnen bepalen, maar schoot over.

Diego Costa maakte beide goals voor Chelsea. "Wanneer hij zich focust op waar hij goed in is, dan heeft hij profijt van zijn spel", zei Hiddink over de Spaanse spits. Diego Costa ontbreekt komende maandag wel tegen Manchester United omdat hij tegen Watford een gele kaart kreeg. "Daardoor moeten we dus iets bedenken, hopelijk is Eden Hazard volledig fit", besloot Hiddink. Hazard kwam tegen Watford als invaller binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen