Van Rhijn en Donk hard op weg naar Galatasaray

Ger
25 december 2015, 10:01

Galatasaray lijkt de selectie in de winterstop met twee Nederlandse spelers te gaan versterken. De Turkse topclub heeft goede hoop Ricardo van Rhijn en Ryan Donk aan te trekken. Bij Galatasaray staat spelmaker Wesley Sneijder al onder contract.

Voor Van Rhijn (24) is een transfer gezien zijn uitzichtloze situatie bij Ajax een uitkomst. De rechtsback is door de pijlsnelle ontwikkeling van Kenny Tete op het tweede plan geraakt. Galatasaray meldde zich al officieel bij de Amsterdammers voor de rechtsback. "Correct", klinkt het summiere commentaar van directeur spelerszaken Marc Overmars in De Telegraaf. Ajax zou een transfersom van drie miljoen euro verlangen. Van Rijn kan in Turkije naar verluidt zijn krabbel zetten onder een contract tot de zomer van 2019.

De 29-jarige Donk zou al een persoonlijk akkoord hebben Galatasaray. De verdediger heeft bij Kasimpasa nog een verbintenis tot medio 2017. Galatasaray heeft anderhalf miljoen geboden om het contract af te kopen, Kasimpasa wil twee miljoen. Zaakwaarnemer Winny Haatrecht twijfelt niet: "Ik reken er 99,9 procent op dat deze deal doorgaat." De oud-speler van RKC Waalwijk, AZ en Club Brugge zou ook in de belangstelling staan van een Chinese club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen