Montreal over Drogba: "We zijn bereid om mee te denken"

24 december 2015, 08:48

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Chelsea de terugkeer van Didier Drogba wereldkundig kan maken. De huidige club van de Ivoriaan, Montreal Impact, laat via de sociale media weten dat er inderdaad gesproken wordt met Chelsea en Drogba. Toch wil het de spits niet zomaar laten gaan.

"We zijn in gesprek met Chelsea FC en Didier Drogba. We doen er alles aan om hem in 2016 weer bij de Impact te hebben", meldt de Canadese club. Het laat weten deels open te staan voor het verzoek van Drogba om naar Chelsea te mogen. "We begrijpen zijn betrokkenheid bij zijn oude club en verlangen om hen te helpen. We zijn bereid om mee te denken. Maar ons doel is om Drogba terug te hebben voor het volgende seizoen, zoals ook contractueel vastgelegd is. Over de huidige situatie hebben we echter geen controle."

Guus Hiddink, de interim-manager van Chelsea, liet eerder al weten dat hij hoopt dat Drogba bij zijn selectie komt. De twee zaten afgelopen weekend naast elkaar op de tribune van Stamford Bridge. "Wij willen hem er wel graag bij hebben", gaf de voormalig bondscoach toe in het tv-programma De Tafel van Kees.

Het nieuwe seizoen in de Amerikaanse competitie, waar Montreal deel van uitmaakt, begint in maart. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen