Cech aast op landstitel met Arsenal: "Zeer sterke selectie"

Ger
23 december 2015, 11:23

Doelman Petr Cech droomt al hardop van het veroveren van de Premier League-titel met Arsenal. De ploeg van manager Arsene Wenger deed maandag uitstekende zaken door thuis te winnen van concurrent Manchester City. Alleen Leicester City is deze voetbaljaargang vooralsnog beter dan Arsenal.

"Ons seizoen verloopt door verschillende blessures niet zo soepel als we hadden gehoopt. Maar zelfs als we niet op volle sterkte zijn, winnen we onze wedstrijden", zegt Cech (33) tegenover de BBC. Bij Arsenal verblijven momenteel Jack Wilshere, Francis Coquelin, Danny Welbeck, Santi Cazorla en Tomas Rosicky in de lappenmand. "De selectie is zeer sterk. Als iedereen straks fit is, heeft de manager keus in overvloed. We zijn dan ook in staat om dit seizoen tot het einde mee te doen om de titel", aldus de Tsjech.

De Londenaren wachten al geruime tijd op een nieuw kampioenschap. Arsenal kroonde zich in het seizoen 2003/2004 voor de laatste keer tot beste club van de Premier League. "Het seizoen is lang en er kan veel gebeuren", beseft Cech. "Maar als we ook begin april nog in de top van het klassement staan, geef ik ons een goede kans om de titel te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen