Trefzekere Wuytens: "Hopelijk wat goed kunnen maken"

21 december 2015, 19:35

Dries Wuytens heeft een enerverende week achter de rug. De Belgische verdediger was donderdag de schlemiel van Willem II, door in de slotminuten van de verlenging tegen Feyenoord in de beker een overtreding te maken in het strafschopgebied. Hij zorgde er daarmee voor dat de Tilburgers uitgeschakeld werden in het bekertoernooi. Zondag nam hij sportieve revanche, door tegen Roda JC twee keer te scoren.

Willem II won met 3-2 van Roda en Wuytens had met twee goals dus een groot aandeel in de zege. "Hopelijk heb ik met deze wedstrijd wat goed kunnen maken", lacht hij op de website van de laagvlieger in de Eredivisie. "Gelukkig heb ik in de meeste wedstrijden dit seizoen wel mijn niveau gehaald."

Willem II pakte tien punten in de laatste vier competitieduels en gaat zodoende met een goed gevoel de winterpauze in. "We hebben instructies van de club mee gekregen waar op staat hoeveel we mogen aankomen tijdens de kerst. Daar zat ook een loopschema bij, we moeten erop blijven letten dat onze conditie op peil blijft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen