Gent schorst misdragende Raman voor onbepaalde tijd

21 december 2015, 15:52

KAA Gent heeft Benito Raman voor onbepaalde tijd geschorst, zo meldt het maandag via de officiële kanalen. De 21-jarige speler schoffeerde zondag na de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk de supporters van Club Brugge, door 'alle boeren zijn homo's' te scanderen.

KAA Gent biedt ook haar excuses aan voor het gedrag van Raman. Dat had de voetballer zelf al gedaan. "Ik heb heel veel respect voor alle Club Brugge-supporters. Ook mijn excuses aan alle mensen met een andere geaardheid. Dit is nooit mijn bedoeling geweest", meldde hij via sociale media.

"KAA Gent distantieert zich volledig van de ongepaste uitlatingen van speler Benito Raman gisteren onmiddellijk na de wedstrijd. Dergelijke uitlatingen zijn dan ook volledig in strijd met de fundamentele waarden van de club", aldus de achtstefinalist in de Champions League.

Daarnaast regelt KAA Gent begeleiding voor Raman om aan zijn gedrag te werken. "Om Benito te helpen bij de verdere uitbouw van zijn carrière zal hij ook extra psychologische begeleiding krijgen om verdere incidenten, die een gevolg zijn van zijn jeugdige onbezonnenheid, te voorkomen", klinkt het.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen