Feyenoord geeft teruggekeerde Verdonk nieuw contract

Feyenoord geeft teruggekeerde Verdonk nieuw contract

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 december 2015 – Calvin Verdonk werd een maand geleden om disciplinaire redenen teruggezet naar Feyenoord onder 19, maar vorige week kreeg hij te horen dat hij weer welkom is bij de A-selectie. Vandaag (maandag) was er nog meer goed nieuws voor de 18-jarige verdediger: Verdonk mocht zijn krabbel zetten onder een contract tot de zomer van 2020 bij de Rotterdamse club.

"Calvin is een van de grotere talenten bij Feyenoord", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Hij is een jongen met veel spelinzicht, een geweldig linkerbeen en veel snelheid. Hij heeft het in zich om een mooie toekomst in het voetbal tegemoet te gaan. Daar moet hij zelf hard voor blijven werken en wij zullen Calvin daar natuurlijk zo goed mogelijk in ondersteunen."

"Een heel mooi kerstcadeau. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn familie van wie ik veel steun krijg", aldus Verdonk. Hij maakte vorige week in de bekerwedstrijd tegen Willem II zijn rentree in het eerste elftal, nadat hij zich had misdragen bij de Oranje-beloften. "Wat er toen is gebeurd hebben we uitgesproken met de trainer en met de club. Nu maak ik weer deel uit van de selectie, kan ik het jaar goed afsluiten en kijk ik weer vooruit. Ik zie het nieuwe jaar met veel vertrouwen tegemoet."

Reacties

gerelateerd