'Typische FC Utrecht-speler' Klaiber verlengt contract

21 december 2015, 12:47

Sean Klaiber heeft zijn contract bij FC Utrecht verlengd. De 21-jarige rechtervleugelspeler, afkomstig uit de jeugdopleiding van de club uit de Domstad, ligt nu tot de zomer van 2019 vast in Stadion de Galgenwaard. De oude verbintenis liep medio 2016 af.

"Sean is een typische FC Utrecht-speler", zegt technisch manager en coach Erik ten Hag op de clubwebsite. "Hij is strijdlustig, heeft een gezonde drang naar voren en is iemand met wie de supporters zich, mede dankzij die eigenschappen, kunnen identificeren. Sean heeft bovendien de jeugdopleiding doorlopen en zich vervolgens bij Jong FC Utrecht en FC Dordrecht verder ontwikkeld tot de speler die hij nu is: een talentvolle, dynamische flankspeler. Iemand in wie wij veel vertrouwen hebben. Wij zijn blij met Sean en Sean is blij met ons. Daarvan is deze contractverlenging het voor beide partijen logische en prettige gevolg."

Klaiber werd in 2007 opgenomen in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Afgelopen voetbaljaargang speelde hij in de tweede seizoenshelft op huurbasis voor FC Dordrecht. Dit seizoen is hij een vaste basisspeler bij FC Utrecht. Hij verscheen in zestien eredivisieduels aan de aftrap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen