Milan na achterstand doelpuntrijk langs Frosinone

20 december 2015, 20:03   Bijgewerkt: 20 december 2015, 23:50

Ondanks een achterstand bij rust is AC Milan drie punten rijker in de Serie A. De ploeg van trainer Sinisa Mihajlovic zegevierde zondag met 2-4 bij promovendus Frosinone. Milan was in de voorgaande twee competitieduels blijven steken op remises tegen Carpi en Hellas Verona.

AC Milan kwam in de negentiende minuut op achterstand in de regio Lazio. Daniel Ciofani tekende in de tegenstoot voor de 1-0 namens Frosinone. De thuisploeg haalde met die marge de rust, maar in het tweede bedrijf kantelde Milan binnen tien minuten de score. Met een schot in de verre hoek maakte Ignazio Abate in de vijftigste minuut gelijk, vijf minuten daarna tekende Carlos Bacca van dichtbij voor de 1-2. Oud-PSV'er Alex kopte AC Milan in de 77ste minuut naar een 1-3 voorsprong, Giacomo Bonaventura bepaalde in de extra tijd de eindscore op 2-4. Federico Dionisi had tussendoor de aansluitingstreffer gemaakt namens Frosinone (2-3).

AC Milan, waar Nigel de Jong ontbrak vanwege een schorsing na zijn rode kaart tegen Hellas Verona van vorige week, komt door de winst op 28 punten. Daarmee bezetten i Rossoneri de zesde plaats in de Serie A, met vier punten achterstand op nummer vijf AS Roma. De Romeinen wonnen eerder op de dag al met 2-0 van Genoa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen