Streppel is een 'tevreden man', Kalezic ontevreden

Streppel is een 'tevreden man', Kalezic ontevreden

20 december 2015 – Willem II-coach Jurgen Streppel gaat met een goed gevoel de winterstop in. De Tilburgers wonnen zondag de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, ondanks een vroege achterstand, met 3-2. Willem II pakte in de laatste vijf competitieduels elf punten."We hielpen Roda JC in het zadel met die snelle penalty", aldus Streppel op het twitteraccount van Willem II, doelend op de vroege 0-1 van de Limburgers. "Maar daarna hebben we het geweldig gedaan en kansen gecreëerd."

Dat resulteerde in een 2-1 voorsprong voor Willem II bij de pauze. "Na rust gingen we goed door en kwamen we snel op 3-1. Daarna vloeiden de krachten weg", vervolgt Streppel. Roda kon daardoor terugkomen tot 3-2, maar daar bleef het bij. Streppel: "Ik ben een tevreden man. We hebben achttien punten, maar twee minder dan vorig jaar bij de winterstop."

Roda JC pakte vorige week een punt bij PSV en won dinsdag in de beker van SC Heerenveen. Trainer Darije Kalezic had gehoopt dat de goede reeks een vervolg zou krijgen in Tilburg. De oefenmeester baalt vooral van de manier waarop de nederlaag tegen Willem II tot stand is gekomen. "We zijn een week lang bezig geweest met de spelhervattingen van Willem II. Dan nog scoren ze twee keer. De focus was niet goed", moppert hij. "Willem II heeft verdiend gewonnen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020

  3. vrijdag 27 maart 2020