Ook Napoli en Fiorentina maken geen fout in titelrace

Jw
20 december 2015, 17:31

Juventus is de tweede plaats weer kwijt. In navolging van de regerend landskampioen schreven ook Napoli en Fiorentina drie punten bij in de Serie A. AS Roma, nog altijd zonder Kevin Strootman, won eindelijk weer eens in de eigen competitie.

Napoli moest op bezoek bij Atalanta Bergamo, waar Marten de Roon een vaste waarde is op het middenveld. De Nederlandse middenvelder hielp de topclub uit Napels echter in het zadel. Hij veroorzaakte met een knullige handsbal een strafschop, die werd benut door Marek Hamsik (0-1). Via Alejandro Gomez kwam Atalanta nog wel terug, maar Napoli zou geen fout maken. Gonzalo Higuaín (foto) hielp de gasten over de streep met twee treffers. Daar kon een rode kaart van Napoli-middenvelder Jorginho zelfs niets aan veranderen.

Ook Fiorentina maakte geen fout in de achtervolging op koploper Internazionale. De club uit Florence won met 2-0 van Chievo Verona. Bij AS Roma kreeg trainer Rudi Garcia zijn broodnodige zege. De Romeinen hadden al zeven wedstrijden niet meer gewonnen, maar keerden tegen Genoa het tij met een 2-0 zege. Ondanks de matige reeks hangt AS Roma nog wel tegen de bovenste vier clubs van de Serie A aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen