Sneijder sluit met Galatasaray weer aan na winst

Jw
20 december 2015, 17:16

Galatasaray heeft zich hersteld van de nederlaag van afgelopen maandag in de topper tegen Besiktas. Wesley Sneijder won zondagmiddag met de titelkandidaat van Akhisar Belediye Genclik Ve Spor, dat dit seizoen verrassend goed presteert. 'Gala' won met 3-2.

Omdat Akhisar Belediyespor meer punten had dan Galatasaray, stond er opnieuw een cruciaal duel op het programma voor Galatasaray. Voor deze test slaagde de ploeg van Mustafa Denizli wel.

Umut Bulut en Lukas Podolski brachten Galatasaray in de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong. Het zou toch nog spannend worden in de Türk Telekom Arena.  Landry N'Guemo maakte de aansluitingstreffer, waarna Yasin Oztekin de marge weer uitbreidde naar twee voor Galatasaray. Akhisar Belediyespor kwam opnieuw terug in de wedstrijd via Hugo Rodallega, maar de thuisclub hield in het laatste kwartier stand.

Galatasaray moet hopen dat Besiktas en Fenerbahçe later in deze speelronde punten laten liggen. De aartsrivalen staan namelijk respectievelijk zes en vijf punten voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen