Aké helpt Watford aan stunt tegen zwak Liverpool

Jw
20 december 2015, 16:48

Ook onder de populaire trainer Jürgen Klopp is het lek nog niet boven bij Liverpool. The Reds gingen zondag hard onderuit op bezoek bij Watford. De Nederlandse verdediger Nathan Aké opende de score namens de trotse nummer zeven van de Premier League. Het was de basis voor een klinkende 3-0 zege van Watford, dat boven Liverpool blijft staan op de ranglijst.

De opmars van Liverpool is daardoor definitief gestuit. Onder Klopp kon de ambitieuze club uit het noordwesten van Engeland weer ouderwets swingen, maar het is duidelijk geworden dat ook de Duitser nog niet de gewenste wonderdokter is. Vorige week redde Liverpool ternauwernood een punt tegen West Bromwich Albion (2-2), maar daarvoor was Newcastle United al te sterk (2-0).

Aké opende al na drie minuten de score voor Watford. Liverpool-doelman Adam Bogdan ging in de fout bij een hoekschop en de pas 20-jarige Nederlander kon profiteren. Ruim tien minuten later liep Watford al uit naar 2-0 via Odion Ighalo. De Nigerianase spits maakte de afstraffing kort voor tijd nog wat erger (3-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen