'Clubs informeren in Almelo naar spits Weghorst'

Jw
20 december 2015, 09:24

Het is onzeker geworden of Heracles Almelo het seizoen afmaakt met Wout Weghorst in de gelederen. De boomlange spits van de Tukkers staat in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland, meldt TC/Tubantia. De aanvalsleider gaf zaterdag na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen (2-1 winst) de interesse toe.

Weghorst, normaal gesproken een basisspeler bij Heracles Almelo, zat gisteravond de hele wedstrijd op de bank. De 23-jarige aanvaller is bezig met een overstap naar een Engelse club, waarvan de naam nog onbekend is. "Er is nu inderdaad een club die heel serieus is. dat is ook de reden waarom ik vanavond niet heb gespeeld. Een naam wil ik op dit moment liever nog niet noemen. We zullen zien hoe het verder gaat", tekende Twentesport op uit zijn mond.

Trainer John Stegeman gaf aan dat zijn keuze om Weghorst te passeren op technische gronden was gemaakt. "Wout is voor ons een heel belangrijke speler, maar ik wilde vanavond Paul Gladon zien", zei Stegeman, die gelijk had gekregen gezien de belangrijke gelijkmaker van Gladon. 

Weghorst maakte dit seizoen zes doelpunten in de Eredivisie, vorig jaar kwam hij tot acht treffers voor Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen