Go Ahead treurt: "Met klotestemming de winterstop in"

19 december 2015, 12:01

Als nummer zes van de Jupiler League gaat Go Ahead Eagles het nieuwe jaar in. Een notering die volgens aanvoerder Bart Vriends niet past bij de statuur van de club uit Deventer. Hij baalt vooral van de 0-2 nederlaag van vrijdagavond op eigen terrein tegen Fortuna Sittard.

Go Ahead won vorige week nog bij NAC Breda (0-1), maar sloot de eerste seizoenshelft met de zeperd tegen Fortuna toch in mineur af. "We hebben een wanprestatie geleverd waarmee we de eerste seizoenshelft op een hele slechte manier afsluiten", beseft Vriends bij RTV Oost. "Daar waar we de kans hadden om het toch behoorlijk te laten lijken na de overwinning in Breda om hier drie punten te halen, dan lijkt het nog een behoorlijke seizoenshelft. Daar zijn we in tekort geschoten."

Dubbele gevoelens overheersen bij de aanvoerder, die met de club vorig seizoen nog in de Eredivisie acteerde. "Aan de ene kant wil je het zo snel mogelijk omdraaien, want we gaan nu met een klotestemming de winterstop in. Maar het is ook goed om eventjes thuis na te denken wat je als individu kan bijdragen aan deze ploeg. Want ik denk dat we wel een probleem hebben gezien de afgelopen weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen